Suport IT

Suport IT
XITARO oferă suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate. 
 Funcționăm ca un departament IT externalizat pentru companiile client și le acordăm acestora suportul IT necesar pentru desfășurarea în bune condiții a activității, fără grijă problemelor tehnice. 
  
Serviciile noastre vizează toate laturile activității IT, de la prevenirea și depanarea problemelor IT hardware și software la nivelul calculatoarelor până la crearea și administrarea rețelelor de calculatoare și serverelor. Asigurăm instruire și suport IT personalului companiilor și ne asigurăm că toate echipamentele IT funcționează în parametrii normali, utilizând accesoriile și consumabilele potrivite. 
  
Punând la dispoziția clienților o aplicație specializată în preluarea cererilor de suport din partea clienților, ne asigurăm că acestea vor fi preluate rapid și înaintate tehnicienilor noștri care vor răspunde și se vor ocupă de acestea conform parametrilor. 
  
În funcție de tipul cererilor de suport IT, fiecare dintre acestea vă fi soluționată fie prin remote access la echipamentul clientului, fie prin deplasarea fizică a tehnician în locația clientului. 
  

ASIGURĂM SUPORT IT PENTRU:

Echipamente hardware: calculatoare, laptop-uri, servere, imprimante, echipamente de rețea, componente pc 
Software: programe instalate pe calculatoare de birou și servere, aplicații web, devirusari, defragmentări, back-up 
Sisteme de operare: Windows, Linux 

Dacă îți dorești să te alături clienților noștri și să beneficiezi de suport IT de cea mai bună calitate, nu ezită să ne contactezi utilizând datele de contact disponibile pe site. Consultanții noștri vor analiză modul în care putem contribui la susținerea activității companiei tale, îți vor comunică avantajele ofertei noastre și îți vor oferi un preț corect. 
Share :

Formularul de comandă

 Comanda dvs. a fost trimisă cu succes. Vă vom contacta cât mai curând posibil.
Eroare: încercați din nou